Fermacell – Powerpanel Vloerelementen

 Powerpanel Vloerelementen

Beschrijving

De plaat FERMACELL Powerpanel TE bestaat uit twee sandwich platen met bijbehorende lichtgewicht aggregaten en cement gewapend op beide zijden met een alkali-resistente mesh. De twee platen zijn gemonteerd met een tussenruimte van 50 mm creëren van een maat die stabiele montage van de elementen te garanderen. De dekvloer is een laag die tegelijkertijd moeten opvangen en doorgeven van de veranderlijke en mobiele beperkingen veroorzaakt door mensen en meubels.

Informatie

TE vloerplaten Powerpanel FERMACELL geassocieerd met de klasse van bouwmaterialen volgens A1 AEAI. Door Powerpanel plaat TE, de ontwikkeling van natte ruimtes systeem is nu voltooid. Deze elementen zijn compatibel met de elektrische vloerverwarming of warm water. Echter, de combinatie van vloerverwarming met Powerpanel plaat moet eerst worden door de fabrikant van de verwarming toegestaan.

Voordelen

Eenvoudige installatie: gehavend 50mm gevormd in de periferie maakt montage door overlappende en lijmen.
Onbrandbare: A1-classificatie bij brand volgens 13501-1.
Compatibel met vloerverwarming en warm water of elektrisch.
Geschikt voor de productie van droge dekvloer natte gebieden gestreefd naar projectie en druipend van het water.

Implementatie

De implementatie van plauqes Powerpanel TE moet op een stabiele ondergrond en u n Ondersteuning drogen die in staat is supp) orter de contraitnes. Als isolerende onderlaag kan worden gebruikt piepschuim platen.

Download

vloerverwarming