Fermacell – Producteigenschappen

Rationeel bouwen in een zo kort mogelijke tijd, zonder onnodige droogtijden en zonder veel vuil vergt gemakkelijk te verwerken producten en tijdsparende verwerkingstechnieken. Daarom stelt men ook altijd maar hogere en heel uiteenlopende vereisten aan moderne bouwmaterialen. Het zijn dan ook de snelle en kwalitatief hoogwaardige oplossingen die hun stempel op de markt drukken.

FERMACELL voor wanden, plafonds en vloeren

PE_-_AZ_Groeninge_Kortrijk_Gipsvezelplaat_2720_(542x152px)

AZ Groeninge Kortrijk – FERMACELL Gipsvezelplaten

FERMACELL biedt economisch verantwoorde bouwconcepten voor alle toepassingsgebieden. FERMACELL constructies kunnen rationeel en in een korte tijd opgetrokken worden. Zonder droogtijden, zonder veel vuil en zonder statische problemen. FERMACELL heeft een compleet programma – van de kelder tot het dak, van renovatie tot nieuwbouw, en van deeloplossingen tot complete projecten:

  • De praktische platen met de handige afmetingen van 150 x 100 cm of 260 x 60 cm kunnen door één man verwerkt worden, en lenen zich voor uiteenlopende toepassingen: vloeren bekleden, zolderverdiepingen aankleden of nog oude gebouwen saneren.
  • Kamerhoge platen van FERMACELL in de gebruikelijke formaten en met een dikte van 10 tot 18 mm: voor kostenverantwoorde montagewanden met uitstekende eigenschappen. Speciale afmetingen tot het grootformaat van 254 x 600 cm.
  • Geluids- en warmte-isolerende en brandvertragende vloerelementen: voor een kostenverantwoorde renovatie van oude gebouwen en voor nieuwbouw.
  • FERMACELL Powerpanel H2O, de speciale cementgebonden plaat: voor de bekleding van wanden en plafonds in natte ruimtes. FERMACELL Powerpanel Vloerelementen: voor de vloer.
  • FERMACELL Powerpanel HD: de buitenplaat als ondergrond voor pleisterlagen bij statische toepassingen of als gevelplaat.

Het volledig aanbod accessoires is heel precies op de bijzondere samenstelling van de FERMACELL productgroepen afgestemd om optimale bouwresultaten mogelijk te maken.

 

Lees ook! Andere producteigenschappen

FERMACELL – de originele gipsvezelplaat
FERMACELL – Vloerelementen, de ideale basis
FERMACELL – Een actieve bijdrage tot gezond wonen
FERMACELL Powerpanel HD – de gevelplaat
FERMACELL Powerpanel H2O – De waterbestendige plaat
FERMACELL Powerpanel Vloerelementen voor de vloer van natte ruimtes