FERMACELL Een actieve bijdrage tot gezond wonen

Iedereen wil graag gezond wonen. De FERMACELL plaat speelt vanaf nu een actieve rol bij de reiniging van de lucht. Zuivere lucht in de woning wordt almaar belangrijker en het publiek krijgt er meer aandacht voor.

Zuivere lucht!

tb_visual_schaf

Zuivere lucht
De werking van FERMACELL greenline steunt op een natuurlijk ecologisch principe, nog meer bepaald op de zuiverende werking van schaapswol. Uit de ervaring die gedurende jaren met wollen producten in bouwtoepassingen opgedaan is, blijkt de positieve en langdurige werking van schaapswol.

  • Het oppervlak van de platen wordt in de fabriek met een stof op basis van keratine voorzien.
  • In een natuurlijk proces worden schadelijke stoffen onomkeerbaar chemisch gebonden en afgebroken, de schadelijke stoffen kunnen niet meer opnieuw gevormd worden.
  • FERMACELL greenline werkt ook onder afwerklagen, het best onder dampopen pleisterlagen of wandbekledingen.
  • Natuurlijk blijft FERMACELL greenline ook na de opname van schadelijke stoffen bouwbiologisch aan te bevelen!

Voordelen:

  • Betere kwaliteit van de binnenlucht
  • Een grotere woon- en levenskwaliteit
  • Langdurige werking

FERMACELL greenline is wegens de lage meerkosten altijd een lonende investering in levenskwaliteit.

Voor particuliere bouw- en renovatieprojecten kan de compacte en eenvoudig door één man te verwerken FERMACELL plaat in de greenline versie voor alle wand-, vloer- en dakbekledingen dienen.
Voor de inrichting van grote kantoorruimtes zijn de grote FERMACELL greenline bouwplaten geschikt omdat die bijzonder rationeel verwerkt kunnen worden.
De FERMACELL Vloerelementen greenline met een dempende bekleding in houtvezel kunnen voor tal van vloertoepassingen gebruikt worden.

greenline_wirkschema_s  greenline_logo  PE_9_s_rdax_170x134
In een natuurlijk proces worden schadelijke stoffen en emissies uit de interieurlucht door de langs beide kanten beklede FERMACELL Gipsvezelplaat opgenomen en duurzaam gebonden.  Schadelijke stoffen uit de interieurlucht worden duurzaam gebonden. Het onafhankelijke eco-INSTITUT uit Keulen heeft de werking van FERMACELL greenline onderzocht en bevestigd.