FERMACELL Vloerelementen, de ideale basis

FERMACELL Vloerelementen vormen een bijzonder kostenverantwoorde oplossing om op massieve en houten ondervloeren op een comfortabele manier een vloer te leggen.

Voor elke toepassing FERMACELL Vloerelementen

FERMACELL Vloerelementen PE_-_Media_Plaza_Jaarbeurs_Utrecht_Vloerelementen_2418_HR_(542x152px)
Met FERMACELL Vloerelementen kunt u op een rationele manier vloeren van een hoge kwaliteit plaatsen. Afhankelijk van de toepassing zijn ze vergelijkbaar met klassieke, massieve vloersystemen. Bovendien hebben de vloerelementen een laag gewicht en bieden ze de voordelen van de droge en snelle constructiemethode (geen tijdverlies zoals bij tegelvloeren)

FERMACELL Vloerelementen bestaan uit twee met elkaar verlijmde 10 of 12,5 mm dikke FERMACELL Gipsvezelplaten. De beide platen zijn verspringend met elkaar verbonden zodat er een 50 mm brede liplas ontstaat.

De afmetingen van de FERMACELL vloerelementen bedragen 1500 x 500 mm (met een vloeroppervlak van 0,75 m²).

FERMACELL Vloerelementen worden al dan niet met uiteenlopende isolerende onderlagen aangeboden. De platen worden zwevend gelegd in een “overlappend verband”.

Praktisch voordeel:

Zodra de lijm droog is, kunt u op de vloerelementen lopen. De volgende werkzaamheden, zoals het leggen van een vloer, kunnen snel van start gaan.